ako nabrat hmotu ked...?
Moderátori: Italiano, mireceq, erik209
ako nabrat hmotu ked...?
mam tu taky problem..mam 17 rokov 173cm a 70kg.hravam hokej a dost tazko priberam svalovu hmotu...skusal som uz skoro vsetky gainery ale vacsinou sa mi ulozili len do brucha(dokonca aj bigmax50) a to si koli sportu nemozem dovolit...chcel by som poradit ako ist do objemov ak sa to v mojom pripade vobec da pretoze asi viac spalujem ako prijimam a ked uz tak tak maximalne priberem tuk..sam tomu nechapem...dajme tomu ze do posilovne vybehnem tak 3krat do tyzdna a k tomu este 5krat do tyzdna trening na lade...viete mi poradit ako sa daju skonbinovat doplnky vyzivy v mojom pripade a vlastne ake by som mal brat ak chcem vybudovat len cistu svalovu hmotu?tie veci okolo proteinov a aminokyselin poznam ale v mojom pripade poriadne nezabera ani to...mozno je to tym aky zvolim..mal som zatial len 65percentny ale to asi nema zmysel nieco take davat zbytocne vyhodene peniaze...takze moja otazka znie:ako dosahovat objemy ked sa clovek nevenuje len posilovni ale aj inym sportom profesionalne...?da sa to vobec?diky moc- joshua
- Čitateľ

- Založený: So Máj 12, 2007 6:27 pm
). dobre by bolo keby zaradis posilovnu v den kedy nemas ziadne vedlajsie sportove aktivity. ako pises mas vysoky energeticky vydaj takze pre teba je gainer ta spravna volba. najdolzitejsia je davka bezprostredne po treningu a dalsie dve v priebehu dna. dalej sa nezlakni ak priberies par kilogramov. tvojim meradlom nie je vaha ale zrkadlo. pri tvojom zivotnom style sa mi zda nepravdepodobne ze by ti to islo len do tuku.
-

Filipescu - čestný člen

- Založený: St Feb 07, 2007 1:21 pm
Re: ako nabrat hmotu ked...?
joshua napísal:nazdar chalanimam tu taky problem..mam 17 rokov 173cm a 70kg.hravam hokej a dost tazko priberam svalovu hmotu...skusal som uz skoro vsetky gainery ale vacsinou sa mi ulozili len do brucha(dokonca aj bigmax50) a to si koli sportu nemozem dovolit...chcel by som poradit ako ist do objemov ak sa to v mojom pripade vobec da pretoze asi viac spalujem ako prijimam a ked uz tak tak maximalne priberem tuk..sam tomu nechapem...dajme tomu ze do posilovne vybehnem tak 3krat do tyzdna a k tomu este 5krat do tyzdna trening na lade...viete mi poradit ako sa daju skonbinovat doplnky vyzivy v mojom pripade a vlastne ake by som mal brat ak chcem vybudovat len cistu svalovu hmotu?tie veci okolo proteinov a aminokyselin poznam ale v mojom pripade poriadne nezabera ani to...mozno je to tym aky zvolim..mal som zatial len 65percentny ale to asi nema zmysel nieco take davat zbytocne vyhodene peniaze...takze moja otazka znie:ako dosahovat objemy ked sa clovek nevenuje len posilovni ale aj inym sportom profesionalne...?da sa to vobec?diky moc
Trochu si protirecis. Ak z gaineru priberas do pupku, znamena to, ze mas s nim vacsi prijem ako vydaj. Gainer ma zmysel ak mas naozaj energeticky narocny trening a aj energiu vyuzijes. Ak nie, treba hladat pripravok s vyssim percentom bielkovin napr 50%.
Pri sporte vytrvalostneho charakteru sa pribera tazsie. Treba do treningoveho procesu zaclenit jednotky v posilke. Malo by to ist. Pomalsie ale malo
Velke objemy sa dosiahnut nedaju. Su v rozpore s vytrvalostnym sportom, kde by zavadzali a znizila by sa vykonnost. Trener musi najst akysi priemer medzi vytrvalostnym a silovo objemovym treningom.
- David
- Site Admin

- Založený: So Nov 01, 2003 12:21 am
-

KISSY41 - Stredne pokročilý

- Založený: Pi Mar 21, 2008 9:54 pm
-

mireceq - čestný člen

- Založený: St Apr 04, 2007 5:29 pm
-

-

-

mireceq - čestný člen

-

-

mireceq - čestný člen

-

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.