Pomožemi AB King Pro na pivne brucho

Ako trénovať pre štíhlu postavu. Vaše názory, skúsenosti, tipy, otázky na tému chudnutie.

Moderátori: Italiano, mireceq, erik209

Pomožemi AB King Pro na pivne brucho

Odoslaťod mafo » Št Jún 14, 2007 11:22 am

Potreboval by som radu ohladne AB King Pro ktory služi na cvičenie brušnych svalov či to už niekto na tom skusil či to pomože shodiť špeky a trocha sformovať spevniť brucho namam na misli žiadne tehly na bruchu sklapačky tiež nechcem robiť kvoli chrbtice ma niekto niaku skusenosť s timto zariadenym na brušne svalstvo či sa to oplaty kupiť teraz použivam elektrostimulačny pas na brušne svalstvo len to dost neprijemne kope.Dik za nazor.
mafo
Čitateľ
Čitateľ

Založený: Št Jún 14, 2007 11:08 am

Odoslaťod hruda » Št Jún 14, 2007 2:17 pm

Svalstvo brucha tym do urcitej urovne spevnis,ale speky nezhodis. Na to je dieta+cvicenie(aerobne).
Som cool-turista!
hruda
Stredne pokročilý
Stredne pokročilý

Založený: Ut Mar 07, 2006 2:34 pm

Re: Pomožemi AB King Pro na pivne brucho

Odoslaťod Frosy » Št Jún 14, 2007 7:22 pm

mafo napísal:Potreboval by som radu ohladne AB King Pro ktory služi na cvičenie brušnych svalov či to už niekto na tom skusil či to pomože shodiť špeky a trocha sformovať spevniť brucho namam na misli žiadne tehly na bruchu sklapačky tiež nechcem robiť kvoli chrbtice ma niekto niaku skusenosť s timto zariadenym na brušne svalstvo či sa to oplaty kupiť teraz použivam elektrostimulačny pas na brušne svalstvo len to dost neprijemne kope.Dik za nazor.

presne ako napisal hruda, svalstvo spevnis, budu aj tehly, ale nebude nic vidno, lebo to bude skryte pod vrstvou tuku -
potrebujes pocas cvicenia zapajat velke svalove skupiny, aby si vypalil co najviac energie /tuku/ - nohy, chrbat, prsia - nohy mas predpokladam dve, takze je to urcite najlepsia varianta :-) dalej dalsia vyhoda noh je, ze je to strasny nezmar sval :-) skus hodinu vkuse brusakovat - urcite odpadnes - no skus hodinu vkuse bicyklovat - je to v pohode a spalis 5x tolko energy ;-) pouvazuj nad tym, ci si pustat elektrosoky do brucha a nespalit ani 1 kcal, alebo bicyklovat hodinu kazdy druhy den a schudnut
Obrázok používateľa
Frosy
čestný člen
čestný člen

Založený: Ut Dec 19, 2006 11:54 am

Re: Pomožemi AB King Pro na pivne brucho

Odoslaťod mafo » So Jún 16, 2007 5:58 pm

Dik za radu s tim bicyklovanym je to dobry napad volakedy som kondicne jazdil asi ten kram predam lebo som ho kupil a kupim namiesto toho niake hodinky s pulzometrom
mafo
Čitateľ
Čitateľ

Založený: Št Jún 14, 2007 11:08 am

Naspäť na Treningy ako SCHUDNÚŤ

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

200 najnovšie...

nové správy

vitargo bez umelých sladidiel
erik209: hlavna vyhoda vitarga je lepsia vstrebatelnost a vyuzitelnost. sladidla co su v nom neskodia - pokial clovek nie je vyslovene na niektore z nich alergicky. Skus citat zlozenia u jednotlivych produktov a vyber si ten s najmenej sladidlami....

Striedanie proteinov
erik209: mozes obcas prestriedat, ale pokial nie si profesional tak by to nemalo mat ziadny vplyv na vykon....ak si spokojni s jednou znackou tak sa jej drz, len striedaj prichute.....sojovy nie je az tak dobre vyuzitelny ako ine zdroje

Prosim vas kedy je lepsie behat
erik209: ja radsej behavam vecer. po celom dni sedenia je to prijemna zmena. to je pravda

Raňajkovať alebo nalačno
erik209: lepsie ako nic, hlavne ak je to banan

snaha schudnut
erik209: nie, praveze cvicenie v chudnuti napomaha chudnutiu a este aj zabrani tomu aby clovek vyzeral ochabnuto, kedze spevnuje svaly. Najlepsie je kombinovat obe......

Stagnacia v chudnuti
erik209: po case si telo zvykne a potrebuje zmenu aby ho novy podnet nastartoval. Skusal si chodit do posilnovne? aj silovy trening ma efekt na chudnutie, dokonca moze bat este lepsi ako kardio na bycikli. este mozes skusit intervalovy trening, ine...

ER!k2o9
erik209: Pondelok 20 maj 2013 rozcvicka A kluky 50x B zercher drep (50kg) 5 x 11, cez pauzy futbal Complex 21x, kazdu minutu 1 kolo pozostavajuce s : C1 3x skok + sprint naspat C2 kluky na bradlach 5x C3 prednozovanie vo vise 5x D glute-ham bridge na...

Stagnacia v chudnuti
tibor84: Zdravim mam 28rokov, 183cm V robote sedim 9 hodin za pocitacom. Nikdy som moc nesportoval. Kupil som si stacionarny bicykel. Od zaciatku roka som zacal s cvicenim. Mal som 82kg a v pase 97cm. Cvicil som 3krat tyzdene, pricom prvy mesiac a...

snaha schudnut
trener32: a otazka? nechcem odpoved chcem nazor co sa tyka ohladom cvicenia v mojej poslednej vete..DDD

snaha schudnut
erik209: a otazka?

ER!k2o9
erik209: Sobota, 18 Maj 2013 rozcvicka kruhovy, 10 kol ..zcal som na 10op, v kazdom o jedno opakovanie menej....cez pauzy fotbal 1 kluky s tlesknutim 2 clnkovy beh 3 zhyby na lane 4 drep + kop 5 vytacanie trupu vo vise 6 udery 7 vydrz v podpore 8 preskoky na...

zostava tréningu
erik209: staci @ hodinz citat na fore a internete budes si yostavu vediet poskladat aj sam, hocikedy

ER!k2o9
erik209: kazdy den nejaka rozcvckam tak 20 minut aj s futbalkou Stvrtok toho bolo viac, 16 Máj 2013 rozcvicka 1 vynasanie balikov do schodov asi 15x 2 kluky na pastiach 50x 3 mrtvy tah (50kg) 50x 4 vypony (50kg) 50x 5 vydrz v zhybe 3 x 1min 6...

DEVIL FORCE - FIRST SEASON
Sabre: Dneska fajn trening.. spokojnost... ako pozeram v logu,.. posledny trening raw benchu ci uz WG abo CG, kde som siel tazko, posledny trening boardov, tricepsov, ramien bol 28.4. teda 19dni dozadu, teda 2,5 tyzdna,..uprimne necakal som moc od toho,.. navyse...

snaha schudnut
trener32: ahojte mam 150cm a vazim 65 kg. pred pol rokom som mala 72,8kg. Vdaka ludom v centre pre vyzivu a zdravie som zhodila 8 kg.Zmenili mi stravu jedla som trikrat do dna kazdych 5 hodin.Na zaciatku som mala prve tri...

Striedanie proteinov
xxxpetko: Takze nejaky ten cas beriem protein BioTech USA ISO Whey Zero(je k dostaniu aj v obchode sportujeme.sk). Chut sice neni dokonala, ale co sa tika obsahu si myslim ze je to dobre a som spokojny. Majitel fitka mi vsak poradil...

zostava tréningu
wictor099: Ahojte. Som z malej dedinky na Slovensku. Chcel by som začať cvičiť. Preto som si kúpil http://hegen.sk/product-cze-1837-Naklad ... -1055.html. Najbližšia posilňovňa je 16 km ďaleko a keby som tam mal vždy chodiť na autobuse tak to...

zostava tréningu
wictor099: Ahojte. Som z malej dedinky na Slovensku. Chcel by som začať cvičiť. Preto som si kúpil http://hegen.sk/product-cze-1837-Naklad ... -1055.html. Najbližšia posilňovňa je 16 km ďaleko a keby som tam mal vždy chodiť na autobuse tak to...

DEVIL FORCE - FIRST SEASON
Sabre: Tak bol som sam v kategorii, takze prvy,.. takze umiestnenym sa chvalit nebudem, radsej napisem vykon,.. na europe uz budem mat pekne plnu kategoriu, tam sa uvidi a bude to objektivnejsie,.. ale v prepocte na body som bol zhruba okolo...

vitargo bez umelých sladidiel
Ancestors: Ahojte... ako vraví nadpis...vedeli by ste mi poradiť nejaký produkt bez umelých sladidiel a podobných humusoidov ? dakujem